Απόψεις


Βερύκιος: "Σταυρώστε" τον Σταυρόπουλο στην Άνδρο (ηχητικό)

16 Μαΐου, 2014 - 11:25
Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Άνδρο και ο Δήμος Βερύκιος τον στηρίζει. Μπορεί να το θρυλικό ραδιοφωνικό δίδυμο να χώρισε, όμως το... αίμα νερό δεν γίνεται.

"Bάλτε έναν σταυρό στον Σταυρόπουλο, στον δικό μας, τον προκομμένο, ανεξάρτητα από την όποια πικρία έχω προσωπικά και τις πληγές που μας άφησε με την συμπεριφορά του", σημείωσε το πρωί της Παρασκευής από τον αέρα του ραδιοφώνου του Alpha. Από τα ίδια μικρόφωνα που για 14 χρόνια μοιράστηκε το θρυλικό ραδιοφωνικό δίδυμο, ο Δήμος Βερύκιος κάλεσε του Ανδριώτες να ψηφίσουν τον Δημήτρη Σταυρόπουλο.

"O Δημήτρης Κοντομηνάς και εγώ σας προτρέπουμε να τον εκλέξετε στο ΔΣ για το καλό του νησιού, για το καλό το δικό σας", ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος τονίζοντας ότι:

"Ο Σταυρόπουλος είναι έντιμος, καλοζωισμένος και κοσμοπολίτης, ξέρει και να σκέφτεται και να ανοίγει πόρτες. Να διεκδικεί και να επιτυγχάνει τους στόχους που βάζει.

Εδώ στον Αlpha τον Σταυρόπουλο τον θεωρούμε δικό μας παιδί. Παραστρατημένο μεν, προστατευόμενο δε. Να ξέρετε πως θα έχει και τη δική μας βοήθεια για να φτιάξετε καλύτερο το νησί σας".

Γιατί τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται.

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό


ad